5738: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5738 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Monori Kira
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Monori Kira
Nem: Szuka
Született: 2023.01.01.
Bekerült: 2023.04.29.
Monori Kira kislányak nehezen kezdődött kölyök élete. Legyengült állapotban találták és szerencséjére megtalálója azonnal a Csipet-Csapat Állatgyógyászati Központba vitte, ahol bebizonyosodott parvovírusos bélgyulladása volt. Ezt követően kérték ennek a csodálatos kiskutyának elhelyezésében segítségünket.

A több hetes kórházi kezelésnek köszönhetően, legyőzte a rettegett parvovírusos bélgyulladást, már csak arra vár, hogy valaki beleszeressen és hazavigye. Nagyon boldogok lennénk, ha rövid ideig lenne menhelyünkön és hamar valaki szívébe költözhetne be. Ez a rendkívül kedves, bújós és csupaszív nagylány nagyjából 2023. elején születhetett, épp váltja a fogait és tud parancsra ülni.


Oltási programját megkezdtük, annak folytatásával, chipezve, 8 hetes kortól ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú