5715: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5715 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Noncsi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Noncsi
Nem: Szuka
Született: 2018.01.01.
Bekerült: 2023.03.24.
Noncsi egy 2018. születésű keverék kislány, aki az egyik önkéntesünknek köszönheti, hogy fiatal kora óta láncon töltött életét maga mögött hagyhatta. Ebből a sivár életből első lépésként menhelyünkre került és mindent megteszünk, hogy végleges családja legyen. Sajnos bekerüléskor elvégzett szívféregtesztje pozitív lett, ezért további vizsgálatokra van szükség, a fertőzöttség mértékének megállapítására és a kezelési protokoll felállítására.

Noncsi kezdetben bizalmatlanul viselkedett, de szerencsére pár nap után megkaptuk bizalmát. Megismertettük több kutyával is, hozzájuk is barátságosan közelített. Hihetetlen gyorsasággal kezd kivirulni, egész nap az ember társaságát keresi és sok sok puszival halmozza el gondozóját. Szerintünk így fejezi ki háláját, hogy végre lekerült a láncról. Pórázon való sétálást is igen ügyesen elsajátította.


Nagyon szeretnénk, ha Noncsinak megmutathatnánk milyen az igazi boldog kutya élet, ahol a család aktív tagja lehet és közös programok (kirándulás, sétálás) résztvevője lehet.


Noncsi chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.
További képek ITT!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú