5653: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5653 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Dolmány
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Dolmány
Nem: Kan
Született: 2022.05.01.
Bekerült: 2022.12.01.
Dolmány, kb. 2022. májusi születésű rettegő kan kölyök, akinek egy brutális sérülés volt a marján. Máltai Szeretetszolgálat ivartalanítási programja kapcsán találkoztak vele egy Eger környéki településen. A Máltai Szeretetszolgálat emelték ki és vitték az egri állatkórházba, ott megműtötték és már stabil állapotban, szép sebbel érkezett hozzánk. Negatív GIA, parvo, corona teszttel érkezett.


Dolmány bekerülésekor mindentől rettegett, kerülte a szemkontaktus, de ezen nem is csodálkoztunk, hiszen súlyos sérülése nagyon megviselhette. Szerencsére sebei begyógyultak és lelke is lassan javulgat. Most már szereti a simogatást és érdeklődik a körülötte zajló dolgok iránt.

Dolmánynak olyan otthon keresünk, ahol Ő lehet a gazdi egyetlen "szemefénye", aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi rövidke élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, ahol biztosítva van számára a napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet. Dolmánynak eddig kevés szeretet és törődés jutott, ezért az új családba beilleszkedésre elég időt kell hagyni, hiszen fiatalon már sok rosszat élt át.

Dolmány oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú