5613: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5613 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Egyeki Aperol
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Egyeki Aperol
Nem: Kan
Született: 2017.09.01.
Bekerült: 2022.10.13.
Egyeki gyepmesteri telep kért segítséget 4 kutya elhelyezésében. Az egyik szépség Egyeki Aperol, aki 2017. születésű nagytestű keverék kan. Nekünk első pillanattól kezdve a kedvencünk, kedves természete miatt. Ismerkedéskor más kutyákhoz is barátságosan közelített. Nagyon igényli az ember közelségét.

Sajnos bekerüléskor elvégzett szívféregtesztje pozitív lett, ezért szív UH vizsgálatra került sor. A fertőzöttsége előrehaladott, de felvesszük vele a hatcot gyógyszeres terápiával. Biztosak vagyunk benne, hogy neki is sikerülni fog!

Olyan otthont keresünk számára, ahol Ő lehet a gazdi egyetlen "szemefénye", aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, ahol biztosítva van számára a napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet. Szuka kutyákkal gond nélkül összeszoktatható.

Aperol oltva, chippezve és ivartalanítás után fogadható örökbe.


Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú