5381: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5381 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Lambada
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Lambada
Nem: Szuka
Született: 2018.12.01.
Bekerült: 2021.12.10.
Lambada egy fiatal kb. 2018. születésű keverék szuka, aki a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványnak köszönhetően menekülhetett Kálból. Sajnos ezen a helyen sok bajba jutott kutya várja a segítséget. Szerencsére most több kutyusnak is tudtunk segíteni.


Lambada egy érdeklődő, emberekkel kifejezetten kedves, aktív nagy mozgásigényű, ami előnyös lehet olyan családoknak ahol a sport vágya a szabadban töltött idő fontos az életükben. Ehhez kapnának egy kedves társat Lambada személyében. Sajnos bekerüléskor elvégzett szívféreg gyorstesztje pozitív lett.

A szívféreg kezelés első szakaszán már túl van, egy negatív tesztje már van, nyáron aktuális a következő kontrollteszt, ami kimondja, hogy teljesen gyógyult.
Lambadának olyan gazdit keresünk, aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott meg kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.


Lambada oltva, chipezve és ivartalanítás után fogadható örökbe.


Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú