5355: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5355 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Ambrózia
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Ambrózia
Nem: Szuka
Született: 2021.04.01.
Bekerült: 2021.11.05.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója
Két keverék fiatal kutya érkezett a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével. A 2 kutyat rövid láncon vegetált, folyamatos további terrortól és verésektől szenvedtek Heves megyében!

Egyik Ambrózia aki még nagyon fiatal kb. 2021. áprilisi születésű keverék szuka. Nagyon kedves, hihetetlen aktív, egész nap rohangál és ugrál a kennelben. Ezen nem is csodálkozunk, hiszen láncról menekülve még egy kennel is a szabadságot jelenti neki. Szerencsére fiatal kora segítségére volt, hogy a kis rövidke eletének első része nem hagyott lelkén mély nyomokat. Innen még lehet épitkezni és boldog felnőt kor felé venni az irányt.

Ambróziának olyan gazdit keresünk, aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet és hagynak elég időt az új családba való beilleszkedésére. Sokszor leírjuk, hogy a fiatal kor sok veszteséggel is járhat, ezért nincs garancia, hogy egy a lakásban elől hagyott cipő vagy esetleg néhány butor darab egy fiatal kutyával való ismerkedés után makulátlan marad. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott meg kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.

Ambrózia oltva, chipezve, ivartalanítva keresi gazdiját.

Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.


További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú