5277: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5277 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Költő
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Költő
Nem: Kan
Született: 2020.08.01.
Bekerült: 2021.08.18.
Költő egy sárga-fehér álló fülü kb. 2020. születésű bullmix kan aki több társával együtt Sarudon voltak, utcán aludtak és kéregettek. Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével kerültek gondozásunkba. Bekerüléskor elvégzett szívféregtesztje pozitív lett, ezért a szív uh eredmény alapján kezelését elkezdtük.


Költö sok mindenki kis kedvence, igazából nem nagyon értjük, hogy hogyan nem akarja mindenki örökbefogadni legalább végtelenszer. Aki találkozott már vele bármilyen módon, akárcsak futólag is, az nagy valószínűséggel kapott már tőle puszit és/vagy ölelést - már az első találkozáskor tudatja az emberekkel, hogy ő készen áll egy komolyabb kapcsolatra is. Örökké mosolyog, imádja, ha foglalkoznak vele, nagy mozgásigényű, de séta közben is meg-megáll, hogy felhívja a figyelmet egy kis szeretgetésre. A fűben nagyon vicces - csúszik/mászik hason fekve, majd egyszer csak oldalra vágja magát egy kis pocakgyömöszölésre várva. A többi kutyával inkább domináns, mint kedves és ezt "ugatással" is jelzi feléjük, de szukákkal összeszoktatható. Az ugatás azért lett idézőjelbe rakva, mert a kedves kis Költőnk hangja inkább hasonlít kiabálásra, mint a megszokott kutyaugatásra.

Olyan gazdit szeretnénk neki találni, aki legalább annyira szereti, mint amennyire Költő fogja őt (nagyonnagyonnagyon ... sokszornagyon), sokat tud vele foglalkozni és aki szeretne egy egész életre szóló emlékcsomagot szerezni magának egy nagyon kedves személyiségű kutyustól. Valószínű még sosem volt gazdis kutya, igazán megérdemli a boldogságot!

Költőt oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe.Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú