5263: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5263 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Jumurdzsák
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Jumurdzsák
Nem: Kan
Született: 2019.07.01.
Bekerült: 2021.07.31.
Jumurdzsák, egy fiatal kb. 2020. júliusi születésű staffordshire terrier kan, akit a Szurkolók az Állatkínzók csapata segítségével került gondozásunkba.


Szegény Jumurdzsák fiatal kora ellenére már kóbor kutya volt. Mostani otthonát is Ő választotta, azaz élelem reményében a család mellé szegődött akik nagyon szegényesen éltek, de befogadták. Sajnos kerítés hiányában ki-be járós kutya volt és épp emiatt történt a baj. Szintén kijárós kutyákkal találkozott és szegény nem bírt el 2 kutyával, akik igencsak megtépázták őt. Ezután felgyorsultak az események, segítségkérés érkezett a Szurkolók az Állatkínzók csapata felé, akik azonnal segítségére siettek és kórházba vitték. Számos tépett seb mellett sajnos a jobb szeme annyira sérült, hogy el kellett távolítani. Ezt követően került gondozásunkba.


Jumurdzsák most már biztonságban van és reméljük sikerül egy számára megfelelő, felelősségteljes családot találnunk. Emberekkel nagyon barátságos, aktív nagy mozgás igényű. Kutyákkal való viszonyát még nem ismerjük, de lassan elkezdjük megismertetni más kutyákkal és reméljük, hogy múltját hátra hagyva képes más kutyákat is elfogadni.
Olyan gazdit keresünk számára, aki feledtetni tudja mindazt a rosszat, amit eddigi élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek.
Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani jövőbeli imádott gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk számára, ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt, amit eddig talán nem kapott meg, kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet. Kizárólag kutyás tapasztalattal rendelkező gazdik jelentkezését várjuk! Kutyaiskolai továbbképzés kötelező!

Oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú