5249: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5249 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Nick
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Nick
Nem: Kan
Született: 2018.07.01.
Bekerült: 2021.07.16.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Eszter 2021.09.21. 2021.10.06.
Nicket Felsőnyéken (Tolna megye) találták kutyasétáltatók iszonyú állapotban egy bodzabokorhoz kikötve. Nyakán szörnyű sérülések, melyet beköptek már a legyek és hemzsegtek benne a kukacok, csont sovány, koszos és csak fenntartásokkal szereti a világot... (mi ezen nagyon nem csodálkozunk.
Hálásan köszönjük a helyi állatvédő segítőknek, a Siófoki Állatvédő Alapítványnak, hogy segítséget kerestek neki és azonnal intézték az elsődleges állatorvosi ellátását. A Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban történt kezelés után a továbbiakban a NOÉ korházrészlegén lábadozik. Laborja persze nem jó, de a kukacok a soványság és a borzasztó sebek miatt ezen nem is vagyunk meglepődve.
Nick megtalálásának helyén rendőrségi helyszínelés zajlott és hivatalból eljárás indult. Mi pedig mindent megteszünk, hogy mielőbb gyógyulhasson a teste és a lelke.


Nick fiatal kb. 2018. júliusi születésű amerikai bulldog jellegű kan. Izmos, nagyon aktív és korábbi nevelés hiánya miatt más kutyákkal való szocializáltsága szinte nullával egyenlő.


Nicknek lesz még boldog fiatal kora és megmutatjuk neki, hogy Ő is lehet valaki szeme fénye és olyan otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhet hátralévő kutyaéletre. Reméljük ahogy fájdalmai megszűnnek bizalmát is elnyerjük, de mindenképp kutyás tapasztalattal rendelkező családnak javasoljuk. Más kutyákhoz való viszonyán még nagyon kell nevelni, egyelőre mindenki ellenség. Emberekkel barátságos, de mindenképp egyedüli kutyának javasoljuk. Kutyiskolai továbbképzés kötelező! Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki egy családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.


Nick oltva,chipezve ivartalanítva fogadható örökbe!Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú