5243: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5243 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Gadna család Cincér
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Gadna család Cincér
Nem: Kan
Született: 2021.05.13.
Bekerült: 2021.06.10.
Extra sürgős segítségkérés érkezett Gadnáról, a Máltai Szeretetszolgálattól egy hatalmas bajban lévő kutyacsaládnak. A mama szoptatta a kicsiket, de 1 napja nem tudott lábra állni. Szinte biztosak voltunk abban, hogy tejláz paralízise van. Gondolkodás nélkül nekiindultunk a 2,5 órás útnak. A 10 piciről csak egy képünk volt, pontosan azt sem tudtuk, hogy mennyi idősek.

A család mamája zonnal kórházba került és muszáj volt a kölyköket elválasztanunk. Borzasztó időszak volt. Gadna az életéért küzdött a kórházban, a babák pedig sírtak utána és nem értették miért maradtak nélküle egyik pillanatról a másikra. Mi pedig aggódva mindenkiért velük sírtunk.
Mostanra a mindenki egyenesbe jött. A kicsik esznek, játszanak, nőnek mint a bolondgomba. Néhány kölyök csonka vagy rövidke farokkal született, de ez nem befolyásolja a mindennapi életüket. Igazi rosszcsont, gyönyörű, édes, kedves kölykök gazdikeresőkké cseperedte és már szeretnének új családba költözni‼️ A kölykök kb. 2021.05.13-án születtek és várhatóan nagy méretűek lesznek.

Oltási programjukat megkezdtük, annak folytatásával (új protokollként a parvo vírus elleni szérummal kezdtük), chipezve, 8 hetes kortól ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe őket, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.
‼️

Érdeklődni róluk és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú