5202: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5202 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Apóka
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Apóka
Nem: Kan
Született: 2007.02.03.
Bekerült: 2021.05.27.
Apóka - ezeréves westie yorkie mix aki a csongrádi gyepmesteri telepről érkezett. A gyepmesteri telep mentőcsapata rendbe tette mind kozmetikailag, mind egészségügyileg, mert hasmenése volt és alig élt. Most szerencsére jól van, süket, kicsit vakocska, tüneményes apró öreg kutyus. Sajnos szívféreg tesztje pozitív lett, ezért további kivizsgálások várnak még rá.

Mindent megteszünk érte, de közben aggódunk, megint megint egy öreg beteg test. Kivizsgálása zajlik. Erősítjük, kezeljük, hízlaljuk és reménykedünk. Édes, csodaszép öregfiú.

Reméljük ennek a csodaszép öregfiúnak lesz még esélye, hogy a sok megpróbáltatás után igazi, megbecsült, szeretett mindene lehet egy GAZDÁNAK!Apókának olyan gazdit keresünk, aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek.
Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a imádott gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott meg kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címre küldött bemutatkozó levélben lehet.


További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú