5158: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5158 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Rozmaring család Surranó
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Rozmaring család Surranó
Nem: Szuka
Született: 2021.03.01.
Bekerült: 2021.04.08.
Ismét Babák Kata állatvédőnek köszönhetően menekült meg egy család, miután bejelentést kaptak, hogy egy mama kutya behordta egy udvarra a 8 kölykét, majd elment, azok sírnak annyira...
A picike, kb zsemlényi babák az ingatlan különböző pontjairól gurultak elő. Miután a babákat kocsiba rakták mamájuk aki eddig megfoghatatlan volt, elkezdett sírva körözni az autó körül, amiben már a babák sírtak utána...
Így az egész családot sikerült megmenteni és ezt követően kerültek gondozásunkba. Sajnos minden igyekezetünk ellenére 2 babát elvesztettünk, sőt a későbbiekben kiderült, hogy a család igazából 9 tagú volt. Az előkerült 9. kölyök válságos állapotban érkezett hozzánk, de szerencsére gyors orvosi ellátásnak köszönhetően a kis lemaradt baba is jól van. Nálunk a Rozmaring család nevet kapták.


Rozmaring mama odaadó gondoskodásának köszönhetően a kis család akik kb. 2021. 03.01. születésűek (2 fiucska és 5 kislány) gazdikeresőkké cseperedtek.

Felmenőik közül mamájukat ismerjük aki egy közepes méretá keverék ezért várhatóan Ők is közepes méretűek lesznek. Továbbiakban olyan felelősségteljes gazdikat keresünk, akik tisztában vannak egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Akik akkor is szeretni fogják és biztos otthont fognak biztosítani amikor felnő és amikor majd öreg lesz. Kizárólag teljes jogú családtagnak adjuk örökbe.

Oltási programjukar megkezdtük, annak folytatásával (új protokollként a parvo vírus elleni szérummal kezdtük), chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róluk a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címre küldöt bemutatkozó levélben lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú