5083: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5083 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Barbamama
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Barbamama
Nem: Szuka
Született: 2019.07.01.
Bekerült: 2021.01.16.
Őrkényben egy kertbe dobták be vemhesen ezt a csokibarna nagytestű mamát. A mami 8 babát hozott a világra, de sajnos nagyon rossz körülmények közé, így segítségkérés követően kerültek gondozásunkba. Nálunk a Barba család nevet kapták.

Jelenleg Barbamamát egyik dolgozónk ideiglenesen befogadta, hogy gazdikeresővé váljon.

Ideiglenes "gazdi" beszámolója:
Barba mami néhány hetes Noés pályafutása alatt nagyon félénk volt, nem akart kommunikálni senkivel, ezért azt gondoltam hogy "nehéz eset" lesz. Tévedtem.
Barba egy nagy gyerek, 2019. júliusi születésű, közép-nagy méretű, nagyon szépre sikerült keverék kutyus. Étcsoki színű bundájával, és gyönyörű szemével mindenkit levesz a lábáról. Fiatal kora látszik a tekintetén, a játékán, a mozgásán is. Hihetetlenül bújós, ragaszkodó. A többi kutyával érdeklődő de nem tolakodó, jókat játszik velük, kifejezetten szereti a társaságukat, és a macskákkal sincs gondja. A pórázon való közlekedést most tanulja, de napról napra ügyesebb. Az utcán sétálás még ijesztő számára, ezért tapasztalt gazdira lesz szüksége, aki megmutatja neki, hogy nincs mitől tartania.
Eddig kint élt a hidegben, de mivel megtapasztalta a meleg otthont és a puha párnát, így ehhez továbbra is ragaszkodik. Tehát kizárólag kinti kutyának nem adjuk, csak teljes jogú családtagnak!Barbamama oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címre küldött bemutatkozó levélben lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú