5071: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5071 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Borzi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Borzi
Nem: Nőstény
Született: 2004.01.01.
Bekerült: 2020.12.03.
Borzi 2004-es születésű, igen, nem elírás, több mint 16 éves cirmos-vöröses nőstény cica, aki gazdája váratlan halála miatt került a NOÉ Macskaland részlegének gondozásába.

Borzit nagyon megviselte szeretett gazdijának elvesztése, valamint a korábbi életkörülményeinek megváltozása. Hetekig sokkban volt, nem evett, nem ivott, végül állatorvosi ellátásra volt szüksége, hogy életben maradjon.

Pedig nem aprócska termetű, olyan ducin érkezett, hogy szinte kifolyt a kezeinkből, mint egy nagy paca. De lelkileg teljesen odalett az őt ért traumától. Szerencsére találtunk egy ideiglenes befogadót, ahol Borzi végre megnyugodott, bár itt is heteknek kellett eltelni, míg kontaktust kezdeményezett. Minimális ételt vett csak magához jó ideig, azt is csak akkor, amikor nem látták.

Borzinak szeretnénk mielőbb VÉGLEGES, szerető otthont találni, ahol az az éltes matróna leélheti további, reméljük még hosszú életét.

Borzi oltott, ivartalanított, chipezett. A szája nem épp jó illatú fogainak állapota miatt, de altatni már nem szerencsés éltes kora miatt.
FIV/FeLV tesztje negatív.


További képek Borziról ITT ! ! !

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni Borzi napi ellátásához.


Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

A NOÉ Állatotthon Alapítvány bankszámla száma:
11710002-20083777

Megjegyzés rovatba kérjük, írja be, hogy a Macskaland cicái számára.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú