4917: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4917 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Karcag Papaya család Fagyöngy
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Karcag Papaya család Fagyöngy
Nem: Szuka
Született: 2020.08.26.
Bekerült: 2020.09.23.
A karcagi szaporítótele felszámolásból a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába került 32db, bichon, máltai, westi fajtájú szerencsétlenből néhány. Mindegyik koszos, büdös, ömlik belőlük a féreg, a bőrük fekete a bolhaürüléktől. Rohadnak a fogaik, a fülükben megkeményedett fekete kosz. Többüknek eltorzult a hasa a sok, sintérmódjára végzett császérmetszéstől.A mentés során a felnőtt kutyusokon kivül 3 mama és szoptatós babái is gondozásunkba kerültek.

Papaya család 4 kislánya kb. 2020. augusztus 26. körül született. A mamájuk egy kistestű westi fajtájú kutya, ezért várhatóan ők is kis méretűek lesznek. Egyenlőre még mamájuk táplálja a babákat, de elválasztás után a kis csapatnak szerető, felelősségteljes gazdit keresünk olyat, aki tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Aki akkor is szeretni fogja és biztos otthon fog biztosítani amikor felnő és amikor majd öreg lesz. Kizárólag teljes jogú családtagnak adjuk örökbe.

Oltási programjukat megkezdtük, annak folytatásával (új protokollként a parvo vírus elleni szérummal kezdtük), chipezve, 8 hetes kortól ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róluk a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címre küldöt bemutatkozó levélben lehet.További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú