4909: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4909 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Purszlik
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Purszlik
Nem: Szuka
Született: 2015.01.01.
Bekerült: 2020.10.06.
Kálon találták a település szélére kidobva, a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Sem képekkel, sem szavakkal messze nem tudjuk leírni, hogy milyen iszonyú állapotban van. Csont sovány, a hasán hatalmas kifakadt emlődaganat és több további kőkemény dagnat. Mellső lába beödémásodva, feldagadva, használhatatlan. Az egész kutya szó szerint rohad, iszonyúan bűzlik és élve rágják Őt a nyűvek. Nem öreg, igazából csak középkorú kb. 2015. születésű, szép szemű, csodálatos német juhász szuka... minden kedves szóért hálás, óvatosan csóvál, bizalommal néz a szemünkbe és nyalja a kezünket.

Düh, fájdalom, kétségbeesés, aggodalom és elkeseredés... annyira reménykedünk, szaladtunk vele a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba. A helyzet aggasztó, vizsgálati eredményekre várunk. Szerencsétlen meg lett nyírva, az egész testét beborító nyűvektől és a mindent betöltő rothadás szagától megpróbálják megszabadítani. Aggasztó a sok daganat, mely lehetséges, hogy a nyirokrendszerét is érinti. Vércukor szintje elképesztően alacsony.Purszlik jelenleg még nem örökbefogadható, de ha sikerül talpra állítani, akkor olyan gazdit keresünk, aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek.
Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a imádott gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott meg kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címre küldött bemutatkozó levélben lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú