4830: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4830 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kordon
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kordon
Nem: Kan
Született: 2007.11.26.
Bekerült: 2020.08.14.
Kordon a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványtól került gondozásunkba. Kordont még 2015-ben kikötötték egy ház elé egy fához ahonnét mentették. 5 éve várja, hogy szerető családba költözzön.


Kordon 2007. novemberi születésű kaukázusi juhászkutya, kicsit kandzsi is a drága, viszont ez még bűbájosabbá teszi a nagy medve tündért, aki mindig azt várja mikor mehet ki a kennelből sétálni. Barátságos, kedves kutya, nagy barna meleg boci szemekkel néz ránk, szinte mondja hogy nagyon szeretne már egy végleges otthont ahol mindig szeretni fogják!

Bekerülése előtt epilepsziás jellegű rohamai voltak, amelyre a gyógyszeres kezelés hatásos volt. Jelenleg tünet mentes, de kivizsgálást folytatjuk.

Ez a gyönyörű nagyfiú már 12 éves, de nem adta fel a reményt, hogy otthont talál és mi sem adjuk fel és nagyon reméljük, hogy idős kora ellenére, tudunk még neki néhány boldog és egészséges évet biztosítani. Ezért olyan felelősségteljes gazdát keresünk, aki végleges otthont biztosít számára élete végéig és megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.


Kordon chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.2015. amikor megtalálták
2019-2020.
További friss képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú