4819: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4819 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Euro koko
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Euro koko
Nem: Kan
Született: 2020.05.28.
Bekerült: 2020.08.05.
Szergénybe bekerült: 2020.07.30

Szergényi dolgozonk egy vásárlás során a bolt ajtajában látott két apró kölyköt egy igen rossz kinézetű emberrel. Az eladók bent elmesélték, hogy két kölyökkutyával egész nap kint ült a férfi, a kicsiket ütötte-verte, a kis fehéret (Kokot) cipőfűzőn lógatta és úgy ütötte. Az eladók vittek ki vizet és konzervet a kicsiknek, mást nem mertek tenni, mert féltek a kiskutyák isszák meg a levét. Dolgozónknak nem kellett több hiszen áttalvédőként nem hagyhatta szó nélkül a dolgot és kérdőre vonta a férfit akinek inába szállt a bátorsága és magukra hagyva a kölyköket elszaladt. Ezt követően kerültek a kölykök a szergényi menhelyünkre. Szerencsére a két kölyöknek első átvizsgálásra nincs semmi baja. Nálunk az Euro család nevet kapták.

Euro Koko kb 2020. májusi végén született fehér kanocska. Ahogy a méretét nézzük feltételezhető, hogy kis méretű marad.


Oltási programjukat megkezdtük amelynek folytatásával (új protokollként a parvo vírus elleni szérummal kezdtük), chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

Kokonak olyan otthont keresünk ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhet hátralévő kutyaéletre. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki egy családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.A kutyusok jelenleg még karantén idejüket tőltik ezért érdeklődni róluk a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon és az info@noeallatotthon.hu email címre küldött rövid bemutatkozó levélben lehet.

További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú