4814: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4814 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Hajdúszoboszlói Vitorla
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Hajdúszoboszlói Vitorla
Nem: Szuka
Született: 2017.01.01.
Bekerült: 2020.07.28.
Hetekkel ezelőtt lett tudomásunk borzalmas körülmények között tartott kutyák helyzetéről. Utána jártunk, a helyi hatóságokkal felvettük a kapcsolatot és kértük, hogy együtt tegyünk végleg pontot erre az ügyre..

Éveken keresztül éltek összezárva, iszonyatos állapotok között ezek a szerencsétlenek.. Az ablakból kiáradó szagok csak sejtették azt, ami a végén a házban fogadott minket. Embernek állatnak élhetetlen egyaránt.
A mentés során 71 kutya és 5 borzasztó állapotú cica került állatmentő szervezetekhez.

Hozzánk a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába 5 halálra rémült, koszos, büdös, bolhás szerencsétlen kutyus érkezett. Pontosabb állapotfelmérésük folyamatban, de sajnos ami már biztos a bekerüléskor elvégzett szívféregtesztjük négy kutyának pozitív lett, többek között Vitorlának is. Hamarosan a labor vizsgálatok és a szív uh vizsgálat fogja megmutatni a fertözöttség mértékét és a kezelés menetét.

Mindannyian kezelésre, orvosi ellátásra szorulnak és
nem, nem fajtakutyák. Egyszerű keverékek, beltenyészet, felnőttek. Szocializáció hiányosak, vannak köztük látványosan betegek, borzasztóan elhanyagoltak, fekáliával és vizelettel dunsztolt több éves rasztákkal borítottak, harapósak, kapkodósak, de leginkább megtört lelkű ÉLETEK. Természetesen megtesszük a rendőrségi feljelentést is, mert mi hiszünk, mert hinni szeretnénk a törvényeink erejében.


TÖRTÉNETÜK!
Vitorla kb, 2017. születésű keverék szuka. Ő van talán a legrosszabb állapotban. Orra kopott sebes, több helyen szőrhiányos, valószínűleg bőrbeteg, fülei belül pörkösek. Nagyon koszos csimbókos a szőre, mindkét szeme körül kopott a szőr, szemei gyulladtak. Medvetalpas mellső lábak. Egyébként barátságos, jön érdeklődni kicsi barátkozás után meg lehet simogatni. Nagyon jóindulatú spániel keverék lehet.

Bízunk benne, hogy hamarosan megmutathatjuk Neki az élet habos oldalát! Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet. Csak kerti tartásra nem adjuk.

A korábbi gazdájuk lemondott róluk, de hatósági eljárás zajlik az ügyben így még nem örökbefogadhatóak!
Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon vagy info@noeallatotthon.hu címen lehet.

További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú