4803: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4803 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Dragon
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Dragon
Nem: Kan
Született: 2016.01.01.
Bekerült: 2020.07.23.
Ez a kb. 2016. születésű chip nélküli szinte teljesen kopasz kan kutya Törökszentmiklóson útcáról mentett, a szolnoki civil állatvédőknek köszönhetően menekült meg és került a gondozásunkba. Nagyon rossz általános állapotban volt, kullanccsal és bolhával volt tele, bőre testszerte pörkös, sebes, fülei gyulladtak. Azonnal megkezdtük kivizsgálását és kezelését (antibiotikum, külső-belső parazitamentesítés, hetente többszöri gyógysamponos fürdetéssel probáljuk viszkető bőrének fájdalmát csillapítani). Nálunk a Dragon nevet kapta.

Dragonnak valószínű korábban lehetett "gazdája", de nem lehetett volna ilyen állapotban vegetálni. Neki is szeretetben, megbecsülésben kellett volna töltenie napjait egy családban. Ehelyett a testét sebek borították, nem volt szőre, a füle gyulladt volt. Ebben az állapotban tényleg csak vegetált, egyedül az utcán. Szerencsére a kezeléseknek köszönhetően minden testi bajára megkapta a kezeléseket, a szívférgek ellen még kezeljúk, de hamarosan aktuális a kontroll tesztje, bizakodunk a negatív eredményben.

Egy dolog nem változott, hogy Dragon egy tünemény kutya. Kopaszon betegen és most hajasbabaként is egy ölelgetnivaló bohóc. Nem menhelyrevaló‼️ Családba, szeretetbe, simogatásba. Ahol mindig van kihez bújnia, kivel játszania egy ház kéne neki amit őrizhet (a kanapéról)


Dragonnak olyan otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhet hátralévő kutyaéletre. Nagyon-nagyon reméljük, hogy nem a NOÉ Állatotthon lesz az utolsó állomás az életében. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki egy családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.


Dragon oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet


2020.augusztus
2021. június

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú