4776: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4776 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Anika
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Anika
Nem: Szuka
Született: 2010.06.01.
Bekerült: 2020.06.20.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója
Ez az édes öreglány tőlünk az Anika nevet kapta. Igen tőlünk, mert bár 2020.06.20-án találták Budapest, 17. kerület Városközpontban, de sem gazdája a környéken, sem működő chipje nincs. Van viszont rengeteg óriási emlődaganata, több sajnos már kifekélyesedve, van két szelíd szép, kicsit már hályogos szeme, alig-alig néhány foga és van mögött rengeteg - ki tudja milyen - év... Megtalálói szerint a környéken már napok óta látják az öreglányt csoszogni - nagy kérdés, bár erősen költői, hogy eddig miért nem segített senki a láthatóan hatalmas bajban lévő apró kutyuson? Persze tény, hogy nem szép látvány és a kifekélyesedett daganati miatt a szaga sem éppen rózsavíz illatú.

Biztonságba helyeztük Őt a Noé Állatotthon Alapítvány kórházrészlegén. Pont az a helyzet ami elsőre látszódott... borzalmas óriási kifekélyesedett daganatok, sérvek. A bal szeme zsugorodott, valószínűleg nem is lát vele egyáltalán, a jobb szeme is homályos, de legalább reagál a fényre. Vannak jó hírek is: szívféreg gyorsteszt - negatív, tüdőröntgenen áttétek nem rajzolódnak.


Anika túl van az első óriás műtéten! Az édes kis öregecske csöppségről eltávolították a legsürgősebb, óriás kifekélyesedett emlődaganatot és az azonos oldalon lévő szintén hatalmas többit.
A pici öreglány a lehetőségekhez képest jól van. Nagyon sokat pihen. Mivel van rajta egy borzasztó vágás tokától bokáig, így nem is csoda, hogy nincs kedve mozogni.
Sajnos ez csak az első lépés volt, még hátra van minimum 1, de az is lehet, hogy több nagy műtét. Sajnos a másik oldali emlőléc is tele van daganatokkal, azt is teljesen el kell távolítani, vannak sérvei és túl kell esnie az ivartalanításon, hiszen minden baja forrása, hogy nincs ivartalanítva. Az összezsugorodott szemét minden nap kezeljük... na az most még egy távoli sokadik lépés. Anika most ebből az első nagy beavatkozásból lábadozik. De legalább az óriás fájó fekély már nincs a testén. Folyt. köv. kb. 1 hónap múlva.

SOS ideiglenes befogadót keresünk ennek az édes öreglánynak. A sok, még rá váró megpróbáltatást családban könnyebben vészelné át. Olyan helyet keresünk, ahol családtag státusszal élhet végre, Budapesten, vagy közvetlen közelben. Anikát kontrollra és műtétekre a 19. kerületbe kell hordani. Ha ideiglenes otthont tudnál adni ennek az apróságnak, lenné a támasza, a családja, a bizalmasa, akkor keress minket a 067038339480 telefonszámunkon vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú