4730: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4730 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Omlett
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Omlett
Nem: Szuka
Született: 2016.05.01.
Bekerült: 2020.05.09.
Omlett a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével került gondozásunkba.


Ő már nem fial többet, mert ereje sincs felállni az alultápláltságtól, és kidobták, mint a szemetet, HEVES határából mentették. Valószínű már kölykeit jó pénzért eladták vagy ki tudja élnek-e még, de tejelve, vérző pérával és töménytelen kullancsal és kiszáradva érkezett. Bekerüléskor elvégzett dirofilaria gyorstesztje pozitív lett ami ebben az állapotba még veszélyesebb. Ez a szerencsétlen kiszipolyozott kb. 2016. születésű chip nélküli tündér már biztonságban van és jelenlen a NOÉ kórházrészlegén próbáljuk meggyógyítani.

Azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központba vittük, ahol első körben megkapta a kullancs által terjesztett babézia elleni megelőző kezelést és a további napokban is folyamatosan kezelésre szórul. A labor eredményekre még várunk.


Olyan VÉGLEGES otthont keresünk számára ahol igazi családtagként boldogan berendezkedhetnek hátralévő kutyaéletre. Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga! Kerti tartásra nem fogadható örökbe!


Omlett oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú