4644: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4644 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kázmér
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kázmér
Nem: Kan
Született: 2013.06.25.
Bekerült: 2020.03.05.
Kázmér - egy 2013. júniusi születésű fekete fehér, alacsony, szálkás szőrű kan - olyan mint egy corgi és Pierrot keveréke.
Telefonon kértek neki segítséget. Kerepes mellett feküdt a mezőn. Állítólag már előző este is ott látták. Azzal az információval hívtak minket, hogy nem tud felállni. Bevitték egy helyi állatorvoshoz, aki chipet olvasott benne. Chipes, de nincs telefonszám, a cím pedig egy Vas megyei település, ami igen csak odébb van Kerepestől, oltva 2013. - a chipezése óta - nem volt oltása.

A történet szerencsés fordulatot vett, mert mire a Délpesti Állatgyógyászati központban került sok baja már nem volt. Teljes kivizsgálás során sérülést nem találtak. De nem bánjuk,hogy hozzánk került mert iszonyú cuki kutya. Kivizsgálása során egy rögtönzött "macskatesztet" is végeztünk ami a képek láttán is tökéletesnek bizonyult. Hihetetlenül barátságos kedves uraság.Kázmér oltva, chipezve és ivartalanítva szeretne végleges családba költözni.Olyan VÉGLEGES otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhetnek hátralévő kutyaéletre. Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga! Kerti tartásra nem fogadható örökbe!Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú