4642: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4642 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Virgács
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Virgács
Nem: Kan
Született: 2018.01.01.
Bekerült: 2020.02.25.
Virgács és két másik társa a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével került gondozásunkba. Igrici falúban ezt a három szerencsétlen kistestű kutyát láncról mentették. Gazdájuk hamarosan elköltözik és nem tartott már igényt az amúgy is mostoha körülmények között tartott kutyáira.


Virgács kb. 2018. születésű westi jellegű kan aki a láncról való szabadulás óta minden szeretetével elhamoz minkent. Nagyon kedves, aktív és nagyon szereti ha ölbe vesszük.

Bízunk benne, hogy hamarosan megmutathatjuk Neki az élet habos oldalát! Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet. Csak kerti tartásra nem adjuk. Szőrzete folyamatos gondozást igényel.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú