4599: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4599 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Crash
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Crash
Nem: Kan
Született: 2019.01.23.
Bekerült: 2020.01.23.
Az egy dolog, hogy törött lábbal a semmiben botorkált, de csont és bőr, alig 1 éves lehet, de a fogai teljesen le vannak kopva...
Crash kb. 2019. január közepén született fiatal belga juhász jellegű kanocska. A 31-es út mellett kóborolt ilyen állapotban. Kiszáradva, lesoványodva, sípcsontja spirálisan eltörve. Nem volt mire várni CsodaBoda doki azonnal megoperálta, Crash szokás szerint a legmagasabb szintű ellátásban részesült a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban. Crash végre meggyógyult é azóta a világból is kiszaladna és játszana. Nagyon jó természetű kedves barátkozós fiatal kutyus. Nagy mozgásigényű, aktív fiatal kanocska. Kifejezetten sportos családnak javasoljuk. Kerti tartásra nem fogadható örökbe. Igényli a napi foglalkozást és a mérhetetlen energiáinak levezetésére sok kirándulás és kutyaiskolai továbbkézés mindeképp javasolt. Nagyon okos, tanulékony.

Crash gyógyulása zökkenőmentes volt és már az implantátum is eltávolításra került ezért reméljük hamarosan sikerül neki egy olyan életet biztosítanunk amilyet már eddig is megérdemelt volna!


Crash oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú