4581: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4581 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Barn család Borotva
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Barn család Borotva
Nem: Kan
Született: 2019.11.01.
Bekerült: 2020.03.05.
Szergénybe bekerült: 2020.01.05.

Borotva egy elhagyott tehenészeti telepen született több testvérével, mamájuk egy használaton kívüli csatornában nevelgette őket. Mamájuk súlyosan megsérült és december utolsó napján sikeres befogást követően életmentő műtéten esett át. A kicsik mivel emberi érintést sohasem tapasztaltak, teljesen elvadultan menekültek a segítőszándék elől. Január 5-én egy összehangolt mentési akciónak köszönhetően sikeresen befogásra kerültek és azonnal megkezdtük a kis lelkük kisimítását. Szerencsére nagyon fogékonyak még és pár nap alatt a kis morgós ördögökből nagyon cuki, játékos, bújós kutyusok lettek. Borotva kezdetben hangos morgással jelezte, hogy ő nem lesz egyszerű eset,de ennek ellenére nagyon hamar szocializálódott. Ismerkednek a játékokkal és nagyon vágynak egy olyan családra ahol megtapasztalhatják a kölyökkori felhőtlen boldogságot és teljes jogú családtagként egy egész kutyaéletre berendezkedhetnek. Az életük nagyon nehezen indult, többszörös életveszéllyel, megérdemlik a biztos családi életet! Csak kerti tartásra nem adjuk őket.

Oltási programjukat megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük!
Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

Érdeklődni róluk a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú