4577: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4577 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Köntös
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Köntös
Nem: Szuka
Született: 2018.01.01.
Bekerült: 2020.01.10.
Köntöst Isaszeg mellett találták, csak kuporgott a fagyó hidegben. Sem felállni, sem lépni nem tudott. Szerencsére nem hagyták magára, hanem segítséget szereztek neki. Így került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába, azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba került, ahol az első vizsgálatkor kiderült, hogy óriási baj.

Az elsődleges röntgen alapján valamilyen idegen test áll keresztben a nyelőcsövében, amit már ki is lyukasztott és a nyelőcső egy része elhalt. Sajnos már a nyakán, a bőrén is megjelent egy külső tályog ugyanazon a területen. Emiatt valószínűleg már napok óta nem tudott sem enni, sem inni. Csont és bőr, teljesen ki van száradva és a testhője mindössze 33°C. Az állapota kritikus, életveszélyes.
Jelenleg infúziót kap és melegítik. Mivel a helyzet nem tűr halasztást, így extra gyors laborvizsgálatok és megpróbálják ma estére olyan állapotba hozni, hogy egy endoszkópos vizsgálatot megkockáztassanak rajta... már az is óriási kockázattal jár... és, hogy mit fog az endoszkóp feltárni - nagyon aggódunk.
Drukkoljatok nagyon ennek apró kislánynak, reméljük nem késtünk el.


Gyógyulása után oltva, chipezve és ivartalanaítva fogadható örökbe.

Olyan otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhet hátralévő kutyaéletre. Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga! Kerti tartásra nem adjuk!Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú