4575: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4575 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Chimichanga
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Chimichanga
Nem: Szuka
Született: 2013.06.01.
Bekerült: 2021.03.28.
Eredetileg bekerült: 2020.01.09.

Chimichanga egy 2013. júniúsi születésű kissé molett keverék szuka, aki ismét visszakerült gondozásunkba. Sajnos már első bekerüléskor is leadottként került gondozásunkba, miután gazdájával komoly lakhatási problémába került. Volt gazdája egy időre megoldotta elhelyezését, bár ő hajláktalan lett legalább kutyája feje felett legyen fedél. Sajnos ideiglenes helyén nem maradthatott ezért segítség kéréssel fordult Állatotthonunkhoz kutyának elhelyezésére. Második családjától, elmondás szerint emberrel és állattal viselkedfési problémái voltak.Chimichangát akkor is és most is nagyon megviselte volt otthonának elvesztése. Ismét szomorúan, mindenbe beletörödve került vissza hozzánk. Vele együtt mi is szomorúak vagyunk mert mi egy kedves, emberekkel barátságosnak ismertük meg és most is ezt tapasztaljuk. Ismét mindent megteszünk, hogy mihamarabb újra és véglegesen élvezhesse a boldog gazdis életet.


Chimichanga oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.


Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a szeretett gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki végleg Rá várt, aki hagy elég időt a beilleszkedésére és megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott meg.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címre küldött bemutatkozó levélben lehet.

További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú