4573: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4573 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - After Eight család Rudi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: After Eight család Rudi
Nem: Kan
Született: 2019.11.13.
Bekerült: 2019.12.01.
2019.12.01-én érkezett 12 kb. 1 hetes baba a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványtól. Sajnos mamájukat nem találták meg ezért azonnal egy FB poszton keresztül emberi pótmamákat vagy szoptatós mamakutyát kerestünk. Szerencsére még aznap mind a 12 baba szuper nevelőszülőkhöz került.

A babák közül sajnos egyet minden igyekezetünk ellenére elvesztettünk, de 11-en a gondos nevelőszülőknek köszönhetően gazdikeresőkké cseperedtek és türelmetlenül várják az új végleges gazdik jelentkezését.

A kölykök kb. 2019. november végén születtek és ahogy a tappancs méretűket nézzük várhatóan közepes/nagy méretűek lesznek.

A család egyik babája a fekete színű Rudi kan aki Renike, Ricsi és Robi tesókkal lakik együtt. A bandából próbál főnök lenni... őt is elneveztük viccesen a "főbunyós"-nak. A két fekete fiú általában egymással bunyózik, de néha a másik kettőt is bevonják. A szája nagy és energikus, mindenlében kanál kis rosszcson. Játékos, érdeklődő, jó evő és mindent felfedező kis bontógép.Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számukra, olyat, aki tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel, aki tudja,hogy egy kölyök nem szobatiszta, az alváson kívül egy percig nem tud a senekén maradni, minden érdekli, mindent felfedez, mindent megkóstól....... Szeretni kell és türelemmel tanítani
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk! Olyan otthonra vágynak, ahol teljes jogú családtagként élhetnek, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számukra napi foglalkozás és életük végéig biztos otthonban élhetnek.

Oltási programjukat megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


A babák ideiglenes befogadóknál vannak ezért érdeklődni róluk az info@noeallatotthon.hu email címen és a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet!
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú