4546: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4546 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Gödi Harris
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Gödi Harris
Nem: Kan
Született: 2017.01.01.
Bekerült: 2019.10.15.
Mindenki aki nyomon követi a hazai állatvédelmet, biztos, hogy hallott 2019. október közepén történt gödi szaporítótelep felszámolásáról. Rengeteg állatvédő szervezet összehangolt munkájának köszönhetően, minden olyan állat szabadult onnan, akiknek a tartási körülményeik nem voltak megfelelőek.
A körülményeket inkább ne is említsük, mert egyszerűen borzalom volt amit ott láttak az állatvédők. Minden kutya beteg volt, nem rendelkeztek sem chippel sem oltásokkal.

A Noé Állatotthon Alapítvány felelős őrzésébe 4 corgi és 1 dandie dinmont terrier került. Mindegyik rettentő ápolatlan volt. Bekerüléskor az egész állomány giardia fertőzött és sajnos 1 szívférges corgi is van köztük. Ápolatlanok, koszosak, a hosszabb szőrűeknek iszonyú állapotban voltak.Harris egy dandie dimond terrier kan akinek a legrosszabb állapotban volt a szőre, de egy kis közmetika után megláthattuk milyen szép terrier fajta. Barátságos, más kutyákkal összeszoktatható kis alkalmazkodó fickó.

Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a szeretett gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet. Aktív, sportos családnak javasoljuk. Kifejezetten kerti tartásra nem fogadható örökbe! Szőre folyamatos gondozást igényel.

Harris oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe!


Az állatok jelenleg NEM ÖRÖKBEFOGADHATÓAK! Mindegyik bűnjel, a rendőrség bűnjelként foglalta le őket. Az eljárástól függ, hogy mikor és mi lesz a sorsuk.Érdeklődni Róla kizárólag az info@noeallatotthon.hu email címen lehet!


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú