4540: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4540 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Fregoli
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Fregoli
Nem: Szuka
Született: 2018.12.22.
Bekerült: 2019.12.21.
2019. december 21-én érkezett egy újabb súlyosan sérült kutyusunk. Füzesabonyban gázolták el, csak feküdt kihűlve, átfagyva a jeges esőben.

Azonnal a Juhász Kisállatrendelőbe került, ahol azonnal átvizsgálták és megkezdték a sokktalanítását.
Nálunk a Fregoli nevet kapta, fiatal kislány kutyus. Nagyon súlyosak a sérülései, órási fejsebe van és a combcsontja csúnyán eltörött, ráadásul sajnos úgy tűnt, hogy vizelési nehézsége is van.

Fregoli nagyon csúnyán, szilánkosra eltörött combcsontját megoperálta Dr. Juhász Tamás. A karácsonyt a Juhász Kisállatrendelőben töltötte. Muszáj volt állandó megfigyelés alatt tartani, mert felmerült vizelési nehézség nála. Az ütés, ami eltörte a combcsontját, nagyon megütötte a pocakját is, hatalmas fájdalmai voltak, egyrészt emiatt volt mindez. De másrészt a pici lelke romokban, még pisilni is alig mert. Vajon eddigi rövidke kis élete során mit élhetett át, hogy ennyire félt azoktól az emberektől, akik szeretik és gondoskodnak róla? A műtétből a teste szépen gyógyult, ezért a testi, de leginkább a lelki gyógyulása a Noé Állatotthon Alapítvány kórház részlegén zajlott tovább... Minden bizalmát belénk vetette és bújós, kedves kutyus lett. Más kutyákkal is gond nélkül elvan. Lassan letelik a mozgás korlátozottsága. Kontrollra csak baj esetén van szükséges, de 6 hónap múlva kontroll rtg. fogja megmondani mikor lehet az implantátumot eltávolítani. Mozgása már sokat javult szinte észrevehetetlen a korábbi sérülése.Gyógyulása után olyan otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhetnek hátralévő kutyaéletre. Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga!

Fregoli chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe!
Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú