4532: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4532 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Hero
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Hero
Nem: Kan
Született: 2017.12.01.
Bekerült: 2019.12.04.
Hero az M3-as autópályán gázolták el. A rendőrség kért számára segítséget a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványtól. A súlyosan sérült kutyát az autópálya felügyelet lehozta a pályáról, majd az útkarbantartók szállították biztonságba. Ezek után került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. A sokkos kutya azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba került.

Sokktalanítása és a sebeinek ellátása azonnal megkezdődött. Az elsődleges röntgen felvételek nem mutattak törést, viszont a horzsolt, vágott sebei nagyon súlyosak. Ráadásul a baleseti sokk miatt a máj és hasnyálmirigy értékei teljesen elszálltak. Napok kellettek az állapota stabilizáláshoz. Ahogy stabilizálódott az állapota kezdtünk megnyugodni és Ő is. Egyre kooperatívabb, már nem retteg minden érintéstől. Talpra állt és elkezdett sétálni.

Eddig minden jól alakult, viszont újabb komoly probléma merült fel szegény Heroval. A jobb mellső lábát egyáltalán nem tudja használni, gyakorlatilag csuklóból élettelen rongyként lóg csak. A neurológiai vizsgalat szerint semmilyen fájdalomérzet nincs benne. Úgy tűnik, hogy a csuklója feletti hatalmas mély vágás az összes ideget átvágta, így Hero lába teljesen használhatatlanná vált így amputálni kellett.
Hero már a NOÉ Állatotthon kórház részlegén lábadozik. Varratszedés után az oltási programját elkezdjük.

Hero kb. 2017. születésű keverék kan. Gyógyulása után chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.

Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a szeretett gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet. Kifejezetten kerti tartásra nem fogadható örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú