4525: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4525 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Hélium
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Hélium
Nem: Szuka
Született: 2016.01.01.
Bekerült: 2019.12.04.
A Szurkolók az állatkínzás ellen csoporthoz érkezett a segítségkérés egy háznál kikötve magára hagyott berni pásztorhoz. Ők most nem haboztak azonnal érte mentek.

Kedves, de nagyon félénk, hirtelen mozdulatoktól lelapul a földre, de azért egy kis jutalom falattal és simogatással lekenyerezhető. A szőre borzasztó állapotban és nagyon sovány is. Nálunk a Hélium nevet kapta.


Hélium kb. 2016. születésű berni pásztor szuka. Bekerüléskor elvégeztük a szokásos dirofilária (szívféreg) tesztet, ami sajnos pozitív lett. Hamarosan további labor eredmények fogják megmutatni a fertőzöttség mértékét és a kezelés menetét.Hélium chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.


Olyan otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhet hátralévő kutyaéletre. Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú