4476: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4476 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Galagonya- van rá gazdijelolt
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Galagonya- van rá gazdijelolt
Nem: Szuka
Született: 2016.10.11.
Bekerült: 2019.10.11.
Egy szívszorító facebook bejegyzésben láttuk meg Őt. Teste felödémásodva, lángolt a gyulladástól, imbolygó erőtlen mozgás... a következő bejegyzésben pedig már egy iszonyú epilepsziás roham... Törökszentmiklós. Ahogy néztük a bejegyzést, megjelenik a Speciális Állatmentő Egység üzenete: azonnal indulunk érte, tudunk segíteni? A válaszon nem volt mit gondolkozni... Így került Galagonya a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Alig 1 éves kislány, erősen német juhász jellegű, de pici, súlyosan le van soványodva, az izmai el vannak sorbadva, vagy talán nem is tudtak rendesen kifejlődni... az állapota súlyos, életveszélyes, idegrendszeri tünetei voltak... Azt még nem lehet tudni, hogy az iszonyú állapota miatt rohamozott, sajnos elég sűrűn, vagy mindemellett epilepsziás is... Kezdetben a Juhász Kisállatrendelőben kezeltek és vigyáztak rá a nap 24 órájában.
Az hogy Galagonya segítséget kapott és egyáltalan élve eljutott a kórházba, nagyon sok állatbarát, állatszerető ember, állatvédő példás összefogásának köszönhető.

Köszönjük azoknak az állatbarátoknak akik ma megláttak és nem mentek el mellette közönyösen, órákig vigyáztak rá és közösen minden követ megmozgattak, hogy legyen segítsége. Köszönjük a Befogad-lak Törökszentmiklósi Állatvédő Alapítványnak, hogy befogták és biztonságba helyezték, a Specális Allatmentő Egységnek, hogy rohantak érte és elhozták Budapestre az állatkórházba.


Egy dologtól igazán nem tudunk szabadulni: neki is volt “gazdája” . Volt / voltak aki ezt, amíg ilyen állapotba kerül, végignézte. Hagyta, hogy a betegség annyira elhatalmasodjon rajta, hogy szinte haldoklik... mindez nem 2 nap alatt történt.

Kezdetben egész nap feküdt, aludt, nem kommunikált... lángolt az egész teste, elképzelni is nehéz, hogy mennyi szenvedésen és kínon ment eddig keresztül... csoda, hogy él! Galagonya kijött a kórházból, már a Noé Állatotthon Alapítvány kórházrészlegén gyógyul tovább. Nagyon lassan, de látjuk, hogy mind testileg, mind lelkileg jó úton járunk. Elkezdett kinyílni, követi a gondozóját, egyre több dologra figyel, sót már puszit is kaptunk Tőle.

Két naponta fürdik gyógysamponnal, kapja a gyógyszereit és tömjük minden jóval. Nagyon-nagyon szeretjük, hosszú még az út és valószínűleg lesznek még hullámvölgyek, de nem adjuk fel!Gyógyulása után oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.


Galagonyáról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra közöttTovábbi képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú