4432: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4432 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Nina
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Nina
Nem: Szuka
Született: 2013.01.01.
Bekerült: 2019.08.22.
A Nyíregyházi Állatbarát Alapítvány kérte a segítségünket és juttatta fel telekocsival ezt az öregecske törött hátsó lábú kínai kopaszkutyát. Utcán talált, chipje nem volt.

Bekerülésekor súlyos hashártya gyulladás volt, így a törött lába műtétje elmaradt egyenlőre. Szerencsére időben sikerült kezelését megkezdeni és mostanra már a NOÉ kórház részlegén lábadozik.


Nagyon kedves barátkozós fogai nincsenek szuka. Cicijei lógnak. Aki nem ismeri a kínai meztelen kutya fajtát, annak jó tudni, hogy bőre ápolást igénylő és a napon nem szabad sokat lennie, nehogy leégjen a bőre. Persze szeret mozogni, de ez a fajta szívesen alakítja ki rutinját a gazdi életviteléhez mérten – ha kell, sétál, de ha arról van szó, akár egész nap a lakásban heverészik.

Nina kb. 2013. születésű szuka.


Olyan otthont keresünk számára ahol igazi családtagként boldogan berendezkedhet egy egész kutyaéletre, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!

Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga!


Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú