4424: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4424 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Cilinder
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Cilinder
Nem: Szuka
Született: 2007.01.01.
Bekerült: 2019.08.27.
Cilindert gazdája altatásra vitte a be a Babóca Állatorvosi rendelőbe azzal az indokkal, hogy a családban a kicsi gyermek felé agressziót mutatott és féltek, hogy a gyerekben kárt fog okozni. A kutyát nem szerették volna többé már hazavinni. Cilinder egészségi állapota nem indokolta az altatását így a doktornő segítséget kért elhelyezése érdekében.


Cilinder teljesen befordult nem érti miért dobták ki. Ő is úgy járt mint Kávé kutyánk, ezért egy nyugodt kennelben elhelyeztük, közel hozzánk, hogy a fél szemünk rajta lehessen. Értetlenül totyorog vagy a házában retteg. Gyorsan kell családot találnunk számára mielőtt belehal fájdalmába.

Idős korára való tekintettel egy szív ultrahang vizsgálatra is elküldtük ahol megállapították szívbillentyű megvastagodása van, némi regurgitációval. Jelenleg nincsenek tünetei, ezért jelenleg még nem szükséges gyógyszert szednie. 6 hónap múlva kontroll szív ultrahang javasolt.

Cilinder egy 2007. születésű tacskó jellegű szuka kutya. Oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.

Olyan otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhet hátralévő kutyaéletre. Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú