4419: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4419 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Harcos
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Harcos
Nem: Kan
Született: 2018.08.01.
Bekerült: 2019.08.16.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Hajni 2019.11.15. 2019.12.05.
Hajni 2019.10.03. 2019.10.23.
Extra SOS segítségkérés érkezett a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumból. Ezzel a szerencsétlen fiatal vonat által elgázolt kan kutyussal rohantak be hozzájuk. Iszonyú sérülései vannak, a farka leszakadt, az egyik hátsó lába odavan, a hátán, oldalán óriási nyúzott sérülések és sajnos a feje is nagy ütést kapott.
De ő még kb. 2018. augusztusi születésű, szinte még kölyök kutya... muszáj megadni számára az esélyt az életre. Gyors átvizsgálás után azonnal a műtőbe került.

Nálunk a Harcos nevet kapta.

Harcos, a vonatgázolt kutyánk túlesett a szemeltávolításon és a lábamputáción is. Sajnos annyira roncsolódtak, hogy nem volt más lehetőség. Nem volt jól, hatalmas sérüléseket szenvedett, de minden segítséget és támogatást megkapott a gyógyuláshoz. Jelenleg a NOÉ kórházrészlegén lábadozik. Aktív fiatal kutya. A sok borzalom ellenére egész nap csak játszana szaladna a világba. Úgy látjuk a lelkén nem maradtak maradandó sérülések. Készen áll egy új boldogabb életre.

Az utóbbi napokban egyre több részletet megtudtunk a balesetéről... ismét az emberi felelőtlenség... Harcos, társával Olgával a moszkvai lánnyal egy telepet őrzött Soroksáron. A két kutyus rendszeresen lelépett a telepről, a baleset előtti napon is a Gubacsi hídról vitték haza őket. Sajnos a tulajdonosaik nem helyezték őket biztonságba. A végzetes napon is már a környéken kóboroltak... azután jött a vonat... Olga ott halt meg egy állatvédő kezében, Harcost az állatvédők felszólítására a tulajdonosok orvoshoz vitték... az altatását kérték...


Harcos chipezve oltva és ivartalanítás után nagyon szeretne egy biztonságos, saját otthont.

Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT !


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú