4412: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4412 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Gyutacs
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Gyutacs
Nem: Kan
Született: 2018.02.01.
Bekerült: 2019.08.06.
Szergénybe bekerült: 2019.08.02.


A Pápai Humán Állatvédő Egyesülettől érkezett Gyutacs, a súlyosan bőrbeteg, iszonyatosan sovány fiatal kan kutya. Meggyötört teste szinte papírvékony, bőre a gyulladástól lángol, vérzős sebekkel van tele. Kóros soványsága miatt extra jóminőségű élelmet kap, apró adagokban naponta többször és toljuk bele az immunerősítőt és mindent amire ebben az iszonyú állapotban szüksége van. Jelenleg a Noé Állatotthon Alapítvány kórházrészlegén van és hamarosan átesik a legmodernebb vizsgálatokon és megkapja a csúcskezeléseket. Van tapasztalatunk a hasonló esetekben. Tudjuk, hogy egy szerencsétlen állat nem néhány nap alatt kerül ilyen állapotba, ahogy azt is tudjuk, hogy a gyógyulása sem 5 perc lesz... de küzdünk érte is.

Fiatal kora ellenére nagyon sokat szenvedett, de nem vesztette el hitét az emberekben, keresi a társaságunkat és folyamatosan csóvál. Gyutacs kb. 2018. februári születésű keverék nagytestű kan.

Speciális hypoallergen tápra van szüksége, többféle gyógysamponos fürdetésre és modern gyógyszerekre...Gyógyulása után, olyan otthont keresünk számára ahol igazi családtagként boldogan berendezkedhet egy egész kutyaéletre, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet! Szőre ahogy visszanő folyamatos gondozást igényel.

Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga!


Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú