4388: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4388 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Gúnya- Van Rá gazdijelőlt!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Gúnya- Van Rá gazdijelőlt!
Nem: Kan
Született: 2006.01.01.
Bekerült: 2019.07.08.
Ő Gúnya az idős máltai jellegű kan kutya akit Tállyán találták ... az állapotáról beszéljenek a képek... Apró kicsi testéből a bolhák és a nyüvek kiszívták a vért, annyira ki volt száradva, hogy bekannülálni sem lehetett.
A teste nagy részén az összeállt, koszos, fekália szőr páncélként vette körbe, miközben alatta kirohadt a testéről. Megszámlálhatatlan bolha rohangált benne, az összeragadt szőrből a kukacok másztak ki. Sebes, gyulladt bőréből a toklászok álltak ki, a maradék fogait csak a fogkő tartja a szájában. Az egyik lábfejét kis híján elvesztette, a saját szőre csavarodott annyira rá, hogy teljesen elszorította és csontig bevágta. Chipes, így tudjuk, hogy 2006-ban született (13 éves) és nagyjából sikerült az utóbbi éveit felgöngyölítenünk, így már az is tiszta, hogy ki felelős az állapotáért.
Bekerülésekor 3 órán keresztül nyírtuk, tisztogattuk a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban, próbáltuk olyan állapotba hozni, hogy egyáltalán meg lehessen vizsgálni.
Néhány napra kiengedték a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumból, mivel a véreredménye végre elérte az elvárt minimum értékeket és sikerült a székletét beállítani olyan állagúra, hogy tudjon magától
A mi CsodaBoda dokink megműtötte az óriási gátsérvét és jelenleg a NOÉ kórházrészlegén lábadozik.

Gúnya most 13 éves és iszonyú állapotban került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. De az állapota és a kora ellenére az orvosaink és mi is hittünk / hiszünk a gyógyulásában és, hogy egy szerető gazdi mellett lehet még néhány csodás éve.


Gyógyulása után, olyan otthont keresünk számára ahol igazi családtagként boldogan berendezkedhet egy egész kutyaéletre, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet! Szőre ahogy visszanő folyamatos gondozást igényel.

Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga!


Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


<

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú