4373: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4373 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Extra család Aszpik
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Extra család Aszpik
Nem: Kan
Született: 2019.04.06.
Bekerült: 2019.07.21.
Szergénybe bekerült: 2019.06.08

Az öttagú Extra család Füzesabonyból érkezett a Noé Állatotthonba. Helyi állatvédők mentették őket nagyon rossz körülmények közül, legyengült immunrendszerrel, bőrbetegen. A segítség kérésre nem tudtunk nemet mondani, azonnal megkezdtük a kis család alap immunizálását, gyógyszeres kezelését. A picurkák keverékek, kb. április elején születtek. Előéletükről semmit sem tudunk, ezért csak feltételezzük, hogy közepes/nagy méretűek lesznek.

A családból Aszpik és Zátony várja még a végleges családba kerülést. Aszpik egy zömök testű tigris csíkos kanocska. Más kutyákkal is probléma nélkül összeszoktatható, de igen félénk mindentől megriadó barátságos kutyus. Leendő gazdi feladata, hogy mindent megtanítson ennek a fiatal kutyának hiszen baba kora óta menhelyünkön él így amit itt megtanult az még kevés ezért még sok tanításra és szeretetre van szüksége.

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számukra. Olyanokat, akik tisztában vannak egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágynak, ahol teljes jogú családtagként élhetnek, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számukra a napi foglalkozás és életük végéig biztos otthonban élhetnek.


Aszpik oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róluk a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

Érdeklődni róluk a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú