4355: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4355 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Akác
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Akác
Nem: Szuka
Született: 2019.03.12.
Bekerült: 2019.05.21.
Alig 10 hetes, de már nagyon sok szenvedésen van túl. A Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével került a gondozásunkba. Nyakán mély, régebbi, elfertőződött hatalmas vágás. Információnk szerint emberi kéz okozta a borzasztó sérülést az apró kölyökkutya nyakán. Azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba került, ahol megoperálták, a sebét kitisztították és összezárták. Jelenleg is kórházban van. A sebe mellett tele volt bolhákkal és egyéb belső parazitákkal. Úgy tűnik már stabil az állapota, holnap fogják eltávolítani a drént a nyaki sebéből.

Állapota megengedte, hogy a továbbiakban a NOÉ Állatotthon részlegén lábadozzon, ezért minél gyorsabban egy álomcsaládot keresünk ennek a piha-puha kislánynak.

Nálunk itt házon belül megoszlanak vélemények, hogy berni pásztor vagy esetleg hovawart lehet a felmenői között. Egy biztos, hogy várhatóan közepes testű, félhosszú / hosszú szőrű, csudicsudaszép szuka kutyus lesz! Kb. 2019. márciusi születésű


Gyógyulása után Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára. Olyat, aki tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára a napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet.

Ahogy egészségi állapota engedi oltásait elkezdjük, amelynek befejezése a leendő gazdi feladata lesz! Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


A kiskutyáról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.
További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú