4349: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4349 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Majális
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Majális
Nem: Kan
Született: 2004.01.01.
Bekerült: 2019.05.01.
Ő Majális💔 akit május 1-én Miskolcon dobtak kis egy bokor alá... meghalni. A miskolci Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány - MME Alapítvány kért számára extra SOS segítséget. Gyors szervezés után 3 órán belül megérkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába, azonnal a Juhász Kisállatrendelőbe. Ezer éves shi-tzu jellegű kb 2004. születésű, vak, az egyik szeme kifolyt, alig van szőre, a teste tele elfertőződött sebekkel. Nagyon rosszul van... küzdünk érte...

Ezt az apró kiskutyát valaki kidobta, hogy egyedül, rettegve, szenvedve, kínok között haljon meg... valaki aki eddig nézte, hogy ilyen állapotba kerül... valaki akinek már útban volt a beteg, öreg apróság... valaki aki még annyi pénzt és energiát sem szánt rá, hogy legalább fájdalommentesen elaltassák és utána a kert végében eltemesse.

Gyógyulása után fogadható örökbe.

Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga!
Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú