4345: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4345 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Bunny
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Bunny
Nem: Szuka
Született: 2018.06.01.
Bekerült: 2019.04.23.
Ez az édes "bocs, hogy élek" picilány Bunny. Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből kértek neki segítséget, egy elhagyatott, rendezetlen tanyán tengette apró életét. Az első segítségkérés alapján nagyvemhes és lábtörött volt. Sűrgősséggel vállalta a Noé Állatotthon Alapítvány, azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba került, ahol a kivizsgálás alatt kiderült, hogy szerencsére nem vemhes és törése sincs.
Sántikál, így biztosan érte egy súlyos trauma, de úgy tűnik szerencséje volt. Most konzervatív kezelést kap. Tele volt bolhával és kullanccsal. Illetve a vérlaborjában látszik eltérés, mely arra utal, hogy csak olyan élelemhez juthatott hozzá, ami nem kutyának való... Így most tápláljuk, gyógyszereket kap és amint az állapota engedi oltás után ivartalanítva lesz.
Pici Bunny mindenki szívét azonnal elvarázsolja gyönyörű szemeivel és édes személyiségével, reméljük extra gyorsan találunk számára egy igazi nagybetűs Családot. A sok borzalom után megérdemli végre.

Bunny kb. 2018. júniusi születésű tacskó jellegű szuka kutyus.

Bunny nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a szeretett gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.

Gyógyulása után oltva, chipezve és ivartalanítva adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú