4305: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4305 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Szelence-Van Rá gazdijelőlt!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Szelence-Van Rá gazdijelőlt!
Nem: Szuka
Született: 2017.03.01.
Bekerült: 2019.02.26.
Extra SOS segítségkérés érkezett a Noé Állatotthon Alapítványhoz, miszerint egy borsodi falu Coop üzlete előtt súlyosan sérült, elvágott nyakú kutya szenved. A nem túl közeli fénykép és videó alapján is biztos volt, hogy azonnali, életmentő segítségre volt szüksége. Késlekedésre nem volt idő, így maga a segítségkérő pattant azonnal autóba és száguldott fel vele a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba. Ott már felkészülve várta Orbán Beáta doktornő, aki azonnal megkezdte a kezelését. A shar-pei szerű kicsilány a Szelence nevet kapta. És mint kiderült egy bálamadzag nőtt bele a nyakába és szó szerint fojtogatta szegényt. A madzag mélyen a húsba vágott, már egészen közel jutva a létfontosságú szervekhez. A doktornő eltávolította és kitisztította az elfertőződött sebét, majd cukros kötéssel fedte a minél gyorsabb gyógyulásért. Mintha mindez nem lenne elég Szelencének, bónuszban hemzsegtek benne a bolhák, összegyűjtött jónéhány kullancsot és az egész testén bőrbetegség tünetei látszódnak. Szelence jelenleg már a NOÉ Állatotthon kórház részlegén lábadozik. Sebe a kezeléseknek köszönhetően hamarosan begyógyul és már nem lesz akadály az örökbefogadására. Az átélt borzalmak ellenére egy bűbájos, kedves, együttműködő kutyus.

Szelence kb. 2017. márciusi születésű születésű shar-pei jellegű szuka kutya.

Gyógyulása után chipezve, oltva, és ivartalanítva fogadható örökbe. Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú