4294: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4294 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Fehér család Frida
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Fehér család Frida
Nem: Szuka
Született: 2018.11.30.
Bekerült: 2019.01.08.
Fehér családunk az újfehértói gyepmesteri telepről (értsd SINTÉRTELEPRŐL) kerültek a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába.

Nagyon nagyon picik voltak kb. 2018. november végén születtek. Nem tudjuk pontosan hogy kerültek a halálsorra, de szinte biztos, hogy nem várt, felesleges, kidobott, halálra ítélt alomként érkeztek erre a világra. A PCAS Állatmentés kérte kimentésükben a segítségünket. Gyors helyszervezés után - mely ebben a zord, hideg időben sajnos nagyon nehézvolt - elindulhattak Budapestre. Mire a lányok értük mentek, a 6 db fehér apróság közé bekerült egy kis kakukk tojás, egy sárga kis őzike. Ő nem ehhez a családhoz tartozik, utólag került be közéjük, de természetesen Őt sem hagytuk a telepen.

Érkezésük után nagyon szigorú karanténba kerültek, a hasuk csúnyán fel volt puffadva. Nagyon óvatosan megkezdődött a külső és belső parazitamentesítesük. Sajnos 2 kölyköt elveszítettünk így most öt apróság keresi végleges családját. A család babái várhatóan közepes méretűek lesznek. Vidám, energikus, barátságos, kedves,játékos, izgő-mozgók.


Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számukra. Olyanokat, akik tisztában vannak egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágynak, ahol teljes jogú családtagként élhetnek, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számukra napi foglalkozás és életük végéig biztos otthonban élhetnek.

Oltási programjukat megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


A kiskutyákról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.


További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú