4280: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4280 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Bally
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Bally
Nem: Szuka
Született: 2009.01.01.
Bekerült: 2019.01.25.
Bally Bátonyterenyéről érkezett. Az utcán kóborolt, idős kb. 2009. születésű német juhász jellegű hölgy. Gyerekfej nagyságú emlődaganata volt. A hatalmas daganat mellet sajnos számos kisebb is volt az emlőiben. Ballyt kedves állatszeretők összeszedték az utcáról és segítséget kértek neki. Így került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába.

Azonnal kórházba vittük. Magas láza volt és az ilyenkor rutin szerűen elvégzett mellkas röntgen sajnos gócos elváltozásokat (áttét?) mutatott a tüdejében. Ballynak nincs chipje... nincs gazdája... csak a betegsége, a pöttyös labdája, amit a megmentőitől kapott és a kedves mosolya van.

Sikerült az állapotán lényegesen javítani, elmúlt a láza, így Dr. juhász Tamás doktor úr megszabadította a legnagyobb daganatától, mely 1,8 kg súlyú volt. Bally jól viselte az altatást, szépen ébredt. Jelenleg a NOÉ Állatotthon kórház részlegén lábadozik.

SOS IDEIGLENES BEFOGADÓT KERESÜNK BALLYNAK! Nem tudjuk mennyi időre, de muszáj szeretve lennie, muszáj, hogy legyen egy kéz, aki eldobja a pöttyös labdát, amíg utána tud szaladni.. info@noeallatotthon.hu vagy 06 70 38 39 480

Reméljük nekik is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga!

Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!


Bally gyógyulása után, oltva chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú