4226: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4226 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Dorkó-van rá gazdi jelőlt
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Dorkó-van rá gazdi jelőlt
Nem: Kan
Született: 2017.11.01.
Bekerült: 2018.11.16.
Dorkó Heves megyében, lebánulva talált alig 1 éves kisfiú. A Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány közvetítésével került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába.

2018. novemr 16-án reggel érkezett, de gerincsérülésnél szó szerint minden perc számít. Így azonnal rohantunk vele a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba, ahol CsodaBoda doki megröntgenezte és megvizsgálta, majd mi ezt követően Dorkóval rohantunk a VetScan Kisállat Diagnosztikaba, ahol azonnali, sürgősségi időpontot kaptunk. MR vizsgálat eredményére várunk, hogy milyen irányba kezdjük a kezelését.


Mindettől függetlenül Dorkó egy simulékony, barátságos türelmes kutyus. Az egész kutya egy hatalmas életigenlés. Csak bele kell nézni a csillogó szép szemeibe és rájövünk, hogy érdemes ... hogy Ő élni szeretne tűzön vízen át! Rajtunk nem múlik, Dorkó élni fog és mi mindent megteszünk, hogy ez a bűbájos kisfiú újra szaladjon!

Reméljük, hogy rajtunk kívül más is meglátja a csodát ebben a kis aranyaszínű kutyában és nem riad vissza attól, hogy a családjába, az otthonába fogadja. Mi minden támogatást megadunk majd és egészen biztosak vagyunk benne, hogy nem fog csalódni!

Oltva, chipezve és ivartalanítás után adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú