4211: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4211 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Ghost
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Ghost
Nem: Kan
Született: 2005.01.01.
Bekerült: 2018.10.23.
Egy kétségbeesett Demjéni poszton akadt meg a szemünk, ahol a képen egy elmosódott, fekete, talán kutyának látszó árny volt. Ahogy néztük egyre inkább látszódott, hogy igen, ez egy kutya - volt valamikor. Mostanra egy nagy bajban lévő roncs.

Az első hírek teljesen bizonytalanok voltak, szinte semmit nem lehetett tudni, mégis beindította a megfelelő szálakat. A segítségkérőnek 2 napon belül sikerült Őt befognia. A Speciális Állatmentő Egység pedig felhozta Őt Budapestre, a Noé Állatotthon Alapítvány pedig azonnal a gondozásába vette.

Volt tulajdonosa, van chipje, volt neve, de nem volt élete ... 13 éves, idős puli kutya, tele sebekkel, a fél teste kopasz, ahol van "szőr", az fájdalmasan húzza a gyulladt bőrét, rossz a gerince, csont és bőr, iszonyú általános állapotban van. Reméljük, hogy most végre egy igazi ÚJ ÉLET kezdődik a számára, az új ÉLEThez, új nevet is kapott. Az öregcsont mától a GHOST név büszke tulajdonosa.

Azonnal kórházba került és megkezdődött a kivizsgálása és gyógyítása. Hosszadalmas orvosi, kórházi kezelésre, speciális étrendre, roborálásra kell felkészülnünk.


Ghost gyógyúlása után, oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.

Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga!
Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú