4177: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4177 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Szotyka
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Szotyka
Nem: Kan
Született: 2018.01.01.
Bekerült: 2018.11.28.
Eredetileg bekerült: 2018.10.06.

Újabb törött gyönyörűség a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásában. Szotykának az Érted Ugatok Állatvédő Egyesület kért segítséget.

Ez az édes kis pihe-puha fiúcska még 1 éves sincs de már ki tudja mi mindenen ment keresztül. Eddig Kisterenyén az utcán élt. Nem tudni pontosan hogy, de nagyon megsérült, 3 komolyabb törést is szenvedett. Mire megérkezett számára a segítség, már a törései nem voltak frissek, így a mi CsodaBoda dokink azonnal nem műtötte meg. A spontán csontgyógyulás miatt muszáj volt megfigyelni, hogy milyen a mozgása, vannak-e fájdalmai. Örömünkre a lába állapota kielégítő volt és hamar gazdira is talált. Sajnos Szotyka boldogsága rövid volt mert a család macskájával nem találta meg a közös hangot így visszakerült gondozásunkba.


Most ismét családot keresünk számára. Még előtte az egész élete, meg nagyon sokat kel játszania, ugrálnia, futnia-szaladnia.

Szotyka kb. 2018. januári születésű keverék kan.

Reméljük nekik is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga!


Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!

Szotyka oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú