4161: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4161 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Aloha
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Aloha
Nem: Szuka
Született: 2016.09.15.
Bekerült: 2019.07.13.
Eredetileg bekerült: 2018.09.26.

Előzmény:
Baktalórándházi önkormányzati telepről érkezett a segítségkérés a PCAS Állatvédő Egyesületen keresztül Alohának.

Aloha kb. 2016. szeptemberi születésű, vágott farkú keverék szuka kutyus. Megérkezése pillanatában mindenkit elvarázsolt közvetlen, barátságos személyisége. Korábbi információk szerint más kutyákkal is gond nélkül összeszoktatható. Egy igazi kis alkalmazkodó egy bibivel egyenlőre még senki nem ragaszkodott hozzá annyira, mint ahogy Ő képes. Ezért reméljük ezt a bizalmat egy csodálatos új gazdival talán meghálálhatjuk.

Aloha sajnos már túl is van egy sikertelen örökbefogadáson. Nevelés ellenére valahogy nem sikerült a család összes tagjával megtalálni a közös hangot, ezért visszakerült gondozásunkban. Amit azóta megtudtuk Róla nagyon aktív, nagy mozgásigényű vehemens fiatal szuka aki mászásra, szökésre hajlamos. Ami változatlan, hogy más kutyával is összeszoktatható.

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára. Kizárólag kerti tartásra nem adjuk és a meglévő kerítésnek is szökés biztosnak kell lennie. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára a napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet. Kifejezetten kutyás tapasztalattal rendelkező családot keresünk.

Aloha oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú